loading1
loading2
alt

Hi, ik ben Anja Hulsbos-Bouwmeester

Fotografe, Styliste, Onderneemster, Echtgenote en Golfster

Als professioneel fotograaf ben ik gespecialiseerd in bedrijfs- showroom en vastgoedpresentaties. In de loop der jaren heb ik geleerd dat goede foto’s en een optimale presentatie de juiste snaar raken. Het maakt nieuwsgierig en zorgt voor een reactie bij de kijker: “hier wil ik meer van weten, zien of beleven”.

Ik hou van Puur, Helder en Eerlijk, met natuurlijk licht en zonder groothoekmisbruik, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw boodschap wordt met zorg overgebracht. Wie uw doelgroep ook is, welke klant u ook wilt bereiken, visueel moet het plaatje kloppen anders loopt men u voorbij. Uw klant, de bezoeker van uw bedrijf, uw restaurant of organisatie, of de gasten van uw hotel, de koper van uw woning is op zoek naar u en wat u te bieden heeft. Zowel styling als fotografie zijn essentiële onderdelen van de presentatie en de aantrekkingskracht van uw product. Mijn uitgangspunt is het beste naar boven halen, de mooie kanten belichten op een eerlijke, realistische en aantrekkelijke manier de informatie verstrekken die uw klant nodig heeft om bij u klant te worden en te blijven.

alt

Hallo, ik ben Nico Hulsbos

Commercieel manager, Financieel Specialist, Echtgenoot en Golfer

Als Commercieel manager voor Quality Restyling ben ik graag uw contactpersoon voor uw bedrijfspresentatie. Wij maken graag een afspraak met u om te kijken hoe wij u, aan de hand van onze presentatietechnieken, kunnen helpen uw bedrijf nog beter op de kaart te zetten.

 

Bel of mail voor een afspraak:  +31 (0)654 692 661  |  nico.hulsbos@qualityrestyling.com

 

Als Financieel Expert ben ik de eigenaar en oprichter van Quality FinTax.

www.qualityfintax.com