loading1
loading2

360º Virtuele Tour

Uw visuele communicatie met uw klant interactief maken, waarom juist nu? Virtuele tours bieden enorm veel voordelen, niet alleen is uw presentatie interactief ook na sluitingstijd is uw showroom of bedrijf geopend voor publiek.

  • Met een virtuele tour op uw site is het mogelijk om zo’n 40% meer bezocht te worden dan sites zonder virtuele tours.
  • Een virtuele tour trekt niet alleen de aandacht, het houdt ook de bezoekers gemiddeld vijf keer langer op een website. Blijft een bezoeker langer op uw site, dan komt hij/zij ook meer over uw bedrijf te weten. Uw boodschap komt beter over en diegene zal meer doordrongen raken van de voordelen of mogelijkheden die u en uw product(en) te bieden hebben.

Bekijk de 360º tour van Restaurant Hofstede Meerzigt

Een virtuele tour is een hulpmiddel om de drempel te verlagen en de omzet te verhogen

  • Zoals een film toerisme naar een plek kan bevorderen, zo raken mensen ook na het bezoeken van een virtuele tour geïnteresseerd om de plek in het echt te bezoeken. Bedrijven met een virtuele tour verkopen daardoor, of krijgen meer boekingen/reserveringen, dan bedrijven zonder virtuele tour. Statistieken geven aan dat hotels met een virtuele tour 48% meer boekingen krijgen en  huizen met virtuele tours worden 4% duurder verkocht.
  • Het interactieve karakter zorgt ervoor dat men meer aandacht besteedt aan de informatie in een virtuele tour dan aan dezelfde informatie op een statische website. Daarmee is een virtuele tour een uitgelezen kans om de belangrijkste informatie over uw bedrijf en uw producten te vertellen.
  • Zeker een cliché en toch is het waar: ‘Onbekend is onbemind’. Met een virtuele tour wordt het onbekende snel weggenomen, uw klant is bij de eerste klik al over de spreekwoordelijke drempel en binnengekomen bij uw bedrijf.

Bekijk onze portfolio met 360º Tours hier

Colofon

Fotografe

Anja Hulsbos-Bouwmeester

Service

360º virtuele tour
Bedrijfsfotografie

Locatie

Aruba

Jaar

2019