loading1
loading2

Vastgoedpresentatie

‘Omdat de eerste indruk telt!’ Goede foto’s en styling zijn essentieel voor een goede woningpresentatie, wie wil er immers in de rommel van een ander gaan wonen? Als professioneel vastgoed specialist weet ik als geen ander een woning aantrekkelijk op de gevoelige plaat te zetten.

Niet alleen is het belangrijk dat de foto’s aantrekkelijk zijn, ze moeten ook realistisch zijn. Door de juiste invalshoeken te kiezen en gebruik te maken van het aanwezige licht in het pand, kunnen we de ruimtes zo aantrekkelijk mogelijk vastleggen op een wijze die de indruk die de potentiële koper bekrachtigd tijdens een bezichtiging. ‘Het is precies als op de foto’s!’

Puur, Helder en Eerlijk zijn de kernwoorden waar het om draait. Een opgeruimd pand en aangezien het interieur meestal niet wordt meeverkocht is het wegnemen van elementen vaak een geoorloofde tactiek om de ruimte nog beter tot z’n recht te laten komen. Wanneer het een leegstaand pand betreft, of een modelwoning, plaatsen wij juist sfeervolle meubels en elementen om de ruimtes een betekenis mee te geven en het pand aantrekkelijker te maken dan alleen kale ruimtes met een betonnen vloer.

 

Colofon

Fotografe

Anja Hulsbos-Bouwmeester

Service

Vastgoedfotografie
Interieurfotografie
Exterieurfotografie

Locatie

Haarlem

Jaar

2019