loading1
loading2
Bedrijfspresentatie
Als professionals in fotografie en specialist in bedrijfs- en vastgoedpresentatie helpen wij u de juiste snaar te raken. Met de juiste presentatie en fotografie kunt u zich onderscheiden en de aandacht van uw klant winnen. De koper van uw product bestaat immers al, die hoeft u alleen nog maar te vinden.

Wij helpen u uw bedrijf, showroom, restaurant, hotel, b&b of woning te presenteren met behulp van de juiste foto’s, waarmee u uw klanten met trots kunt tonen wat u te bieden heeft. Een unieke virtuele 360º tour afgestemd op uw doelgroep verhoogd uw zichtbaarheid.

360º fotografie en 360º tours
De beste ruimtelijke impressie van uw bedrijf, showroom of pand kan met 360 graden fotografie. Met de 360-tour ‘loopt’ men virtueel van ruimte naar ruimte. De bezoeker van uw website is actief op uw site bezig met het bekijken van wat u te bieden heeft.

Deze manier van presenteren houdt de aandacht van de kijker langer vast, is interactief en kan uitgebreid worden met ‘link pins’ die doorverwijzen naar een webpagina, foto, video of extra informatie.

  • interactief
  • uniek
  • in uw eigen huisstijl

Interieur- en exterieurfotografie
Voor interieur fotografie maken wij zoveel mogelijk gebruik van de natuurlijke lichtinval, zodat de foto’s puur, helder en eerlijk zijn. Een combinatie van overzicht foto’s, opvallende interieur elementen en productinformatie vormen de basis van uw presentatie.

Restyling zorgt ervoor dat uw pand een breder publiek aanspreekt. Bij het kopen van een huis speelt het gevoel een grote rol. Uitnodigend, licht, ruimtelijk en een mooie kleurbalans zijn de elementen waarmee restyling uw pand naar een hoger niveau tilt.

Buitenopnames zijn de eerste indruk van het pand en geven een duidelijk beeld van kenmerkende locaties in de omgeving. Door middel van een complete presentatie kunt u de juiste blijvende indruk achterlaten.

Samenwerken
Wilt u samenwerken om uw product en uw unieke verhaal beter in de markt zetten, neem dan contact op, dan maken wij graag een afspraak met u.

  •  info@qualityrestyling.com
  •  +31 (0) 611 157 367

alt

360º virtuele tour

Uw bedrijf interactief gepresenteerd

alt

Bedrijfspresentatie

van showroom tot product

alt

Interieur- en exterieur

een compleet beeld