over mij

Hi, ik ben Anja Hulsbos-Bouwmeester. Specialist in fotografie, film, styling & design. Geboren en getogen in het prachtige Haarlem, opgeleid aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. 

Qualityrestyling ben ik gestart toen de huizenmarkt op slot zat en er veel behoefte was voor het verkoop klaarmaken van woningen. De huizenmarkt heb ik inmiddels achter mij gelaten en restyling breder ingezet. Dus ook voor mij een nieuwe look en een vers verhaal. Het restylen van huisstijlen, websites en het fotograferen en filmen van  producten, diensten en merken werd mijn core business.  Mijn creatieve aanpak op het gebied van fotografie, film, design en styling bleek een shot in de roos. Met mijn nuchtere en realistische aanpak zorg ik voor de meest optimale presentatie van uw boodschap, uw product of website. 

De magie van eenvoud

De smaak van een goed verhaal en de kracht van een mooie boodschap komen samen in beeld, in film en fotografie. The art of visual storytelling is het overbrengen van het juiste gevoel en het uitbeelden van uw verhaal met smaak en aandacht!

Het is het dansen met composities en het spelen met vormen, kleuren en contrasten is wat het vastleggen en verbeelden van een verhaallijn zo boeiend maakt.
Anja

Want to break through the noise?

Elk bedrijf heeft een uniek verhaal te vertellen, producten en of diensten aan te bieden, maar is uw bedrijf nog herkenbaar en zichtbaar in het huidige digitale landschap?

Een sterk verhaal en mooie cinematografie zijn een winnenden combinatie voor elke ondernemer! Wilt u weten hoe dat er voor u uitziet?